De schoonheid van het waar gebeurde

coversm01-2019-advertentie-hebban‘Er zit een bepaalde schoonheid in het feit dat iets waar is,’ aldus de onlangs overleden schrijver V.S. Naipaul. Hoe krijg je die schoonheid op papier in een prachtige stijl? Deel 2 van de serie over literaire non-fictie: de literaire technieken. Astrid Schutte interviewt Lieve Joris (oa. Terug naar Neerpelt), Suzanna Jansen (o.a. Het Pauperparadijs) en Marian Rijk (o.a. Eeuw in versnelling). In: Schrijven Magazine (februari 2019), nu hier online. Vertonen, niet vertellen


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s