Opnieuw: Het buitenechtelijke kind

In Gen Magazine van van september (2021-3) schreef ik over mijn onderzoek naar het buitenechtelijke kind Hendrika Brink. Het gerucht ging dat Theodoor Helmich van Huis Baak- de oom van een van de hoofdpersonen uit De laatste heer – de vader zou zijn. Ik liet zien, op basis van talloze gegevens dat dit onwaarschijnlijk is. Het Oostgelders Tijdschrift voor Genealogie en Boerderijonderzoek was geïnteresseerd in het artikel en de manier waarop ik het onderzoek had aangepakt en besloot het te plaatsen in het 4de nummer van 2021 (jaargang 38).
U kunt het hier lezen:


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s