Dineren om te imponeren

Op maandag 2 december zette Engelbartha Helmich-Van Middachten haar gasten een feestmaal voor. Vorig jaar rond de kersttijd plaatste ik de recepten van dit menu op mijn site en kort daarna een vegetarische variant. Naar aanleiding hiervan en om aandacht te vragen voor de 2e druk van ‘De laatste heer’ (december 2021) vroeg het tijdschrift culinaire Trend (2022-1) mij om een artikel over dit diner en over de betekenis van de verschillende gerechten. Waarom staat er veel vlees op, maar juist weinig wild? En hoe zat het met de groenten? Je leest het hier:


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s