‘De Gelukkige School’ is uit

In ‘De gelukkige school’ vertel ik het verhaal van de eerste Iederwijs-school. Deze radicale school voor primair en voortgezet onderwijs van begin 21ste eeuw kreeg veel weerklank én kritiek. Kinderen mochten er zelf kiezen wat, wanneer en hoe ze wilden leren. In een paar jaar tijd telde Nederland meer dan 20 Iederwijs-scholen.
Iederwijs verdween uiteindelijk, maar waarom eigenlijk? Kregen kinderen er teveel vrijheid? Of was Iederwijs juist haar tijd vooruit? En hoe zijn de kinderen van Iederwijs eigenlijk terecht gekomen? Lees het in De gelukkige school.

Lezers over De gelukkige school:

‘Verslag van een heldentocht in Nederlands onderwijsland’

‘Een meeslepend verhaal’

‘Leest als een spannend boek’

Bestel het boek hier (geen verzendkosten).

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s